KORTE FILM

VAST

VAST | STUCK

Zijn regiedebuut. Op 9 april 2019 is "VAST" in première gegaan op het Shortcutz filmfestival Amsterdam en heeft op meerdere Film Festivals gestaan in o.a. London en Los Angeles. "VAST" heeft de special mention prijs gewonnen op het One Reeler festival in Los Angeles.


Robert heeft een auto-ongeluk gehad. Als hij ontwaakt, blijkt hij vast te zitten in zijn auto. Langzaam sijpelt er water de auto in en ontsnappen lijkt onmogelijk. “VAST” is een spannende film die je meeneemt door alle fases die je doorloopt als je geen kant op kan en het einde nadert.

TheaterMakers RADIO KOOTWIJK


Sinds 2017 speelt Alexander bij TMRK. hij is te zien in de voorstellingen: VUURDOOP, RAUW, HUIS VAN SARAH, HIER STAAN WIJ, NIEUWE VRIENDEN, ONS DNA.

ANDERE PROJECTEN

BLOEDGOUD


Samen met schrijver Gustaaf Peek ontwikkelt Alexander een speelfilm over de grootste juwelenroof in de Nederlands-Indische geschiedenis, ook wel bekend als de schat van Nakamura. De film vertelt het verhaal van een Indisch meisje dat, tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indonesië, in handen komt van die grote schat. Dit meisje is Clara Wolff, de oma van Alexander.


ROAD TRIPPIN'


Samen met Marjolein frijling, Eva Knibbe en Martijn Wever speelt Alexander de voorstelling ROAD TRIPPIN' al sinds 2013. Een muzikale voorstelling over vijf vrienden tijdens hun middelbare school tijd.