KORTE FILM

VAST

Zijn regiedebuut. Na verschillende ervaringen als regieassistent, werd het tijd voor zijn eigen film. Dat werd de spannende korte film “VAST”. Op 9 april 2019 is "VAST" in première gegaan op het Shortcutz filmfestival Amsterdam en heeft op meerdere Film Festivals gestaan in o.a. London en Los Angeles. "VAST" heeft de special mention prijs gewonnen op het One Reeler festival in Los Angeles.

 

Robert heeft een auto-ongeluk gehad. Als hij ontwaakt, blijkt hij vast te zitten in zijn auto. Langzaam sijpelt er water de auto in en ontsnappen lijkt onmogelijk. “VAST” is een spannende film die je meeneemt door alle fases die je doorloopt als je geen kant op kan en het einde nadert.

 

Director of photography: Bart Verhoeven | Gaffer: Johannes van Beek | Make-up: Chinouk Meurer | Muziek: Darius Timmer | Sound Design: Dyno Hedges | Poster: Zigmunds Lapsa

ANDERE PROJECTEN

SPEELFILM: BLOEDGOUD

(IN ONTWIKKELING)

Samen met schrijver Gustaaf Peek ontwikkelt Alexander een speelfilm over de grootste juwelenroof in de Nederlands-Indische geschiedenis, ook wel bekend als de schat van Nakamura. De film vertelt het verhaal van een simpel Indisch meisje dat, tijdens de Tweede Wereldoorlog in Indonesië, in handen komt van die grote schat en zich met haar nieuw vergaarde rijkdom voor het eerst onaantastbaar waant. Dit meisje is Clara Wolff, de oma van Alexander.

THEATERMAKERS RADIO KOOTWIJK

 

Sinds 2017 speelt Alexander meerdere voorstellingen bij TheaterMakers Radio Kootwijk. De voorstelling "RAUW" gaat over het leven bij de Nationale Politie en is met ruim 100 voorstellingen in 2018 een daverend succes. Ook in 2019 zullen er meer dan 100 voorstellingen gespeeld worden. Momenteel wordt ook de voorstelling "VUURDOOP" volop gespeeld; over het leven bij en werken voor de Koninklijke Landmacht.

Hiernaast is Alexander nog te zien in de voorstellingen "HIER STAAN WIJ" en "NIEUWE VRIENDEN".  www.tmrk.nl

THEATER: ROAD TRIPPIN'

Theatergroep The Passengers

De voorstelling "ROAD TRIPPIN" is sinds zijn debuut in 2013 een hit en zal in 2020 weer vaak gespeeld worden. Samen met Marjolein Frijling, Eva Knibbe en Martijn Wever heeft Alexander theatergroep The Passengers opgericht en deze voorstelling ontwikkelt. In “ROAD TRIPPIN’” volgen we vijf vrienden tijdens hun middelbareschooltijd die worstelen met thema’s zoals huiselijk geweld, homoseksualiteit en racisme. Het is de kracht van vriendschap die ervoor zorgt dat zij met hun moeilijkheden leren omgaan. Voor meer info zie:

www.thepassengers.nl

© Copyright W O L F F W O R K S.